Äänen, laulun ja kaakaon ilta – piiri elävän tulen äärellä

Syksy etenee ja illat pimenevät. Tämä on kutsu kokoontua elävän tulen äärelle lähelle luonnon elementtejä ja Pyhäjärven aaltoja. Kutsu kohtaamaan toisiamme piirissä, virittäytymään yhteyteen kehojemme ja äänemme kanssa. Ja laulamaan!

Piiri tapahtuu Tahmelan Kurpitsatalon pihamaalla isossa kelloteltassa kaminan lämmössä ke 2.11. klo 18-21.

Ilta alkaa kehoon juurruttavilla ja ääntä avaavilla harjoituksilla jatkuen laulupiirillä. Minkäänlaista laulutaitoa ei tällä retkellä vaadita, jokainen ääni on tervetullut.

Tarjoamme piirissä myös seremoniakaakaota lämmittämään kehoa ja avartamaan sydäntä ja mieltä.

Mukaan tarvitset oman alustan (lampaantalja, joogamatto tms.) sekä istuintyynyn tai -tyynyjä. Tuo myös oma muki kaakaota varten. Saamme nauttia kaminan lämmöstä, mutta kannattaa varautua lämpötilan muutoksiin kerrospukeutumiselle tai vaikkapa huovalla.

Ilmoittautumiset sähköpostitse: kristo@elonkeho.fi.

Piiriin mahtuu kymmenen osallistujaa, joten varaa paikkasi pian!

Testaamme tällä piirillä telttakonseptia erikoishintaan 15-20€ (varallisuuden mukaan).

Piirin vetäjistä:

Lotta Maija on laulaja-lauluntekijä, muusikko ja musiikin herättäjä. Hän luo musiikkinsa kautta maailmoja saatellen kuulijan oman luontonsa ja tunteiden äärelle. Artistina ja ohjaajana hän haluaa yhdistää ihmisiä muistamaan omat juurensa, sekä tuomaan herkkyyttä osaksi tämän maailman arvoja. Lotta Maijan lempeä ja aurinkoinen olemus innostaa ja avaa ihmisiä luottamaan itseensä ja kokeilemaan rohkeammin omia luovia puoliaan.

Lotta Maijan löydät:

https://linktr.ee/lottamaijamusic

https://www.lottamaijamusic.com/

Spotify: Lotta Maija

https://open.spotify.com/artist/5g63yYEa6Ym1JQHQb

Kristo on tanssi-liiketerapeutti, kehollisen luontoyhteyden opas ja Aguahara-vesihoitaja. Häntä inspiroivat kehollisuus, liike ja ääni väylinä kohti eheyttävää itsetuntemusta ja -ilmaisua – ja myös kohti ravitsevaa yhteyttä kanssaeläjien ja maailman kanssa. Kriston kotisivut: https://www.elonkeho.fi.

Päivämäärä

02 marras 2022
EX!

Aika

18:00 - 21:00

Paikka

Kurpitsatalo
Kurpitsatalo, Tahmela, tampere