Elonkehon tiistaipaja 1: Oma ääneni, yhteinen äänemme

Elonkehon tiistaipajat ovat neljän kehollisen työpajan sarja huhti-toukokuussa. Ensimmäisellä kerralla paneudumme ihmisääneen ja sen kehollisuuteen. Haemme yhteyttä omaan autenttiseen äänemme ja sen ilmaisuvoimaan. Menemällä äänemme tavanomaisten käyttötapojen (kuten puheen) ulkopuolelle voimme antaa tilaa autenttiselle ääni-ilmaisulle. Tämä ääni nousee nyt-hetkessä ilmaisten jotain aitoa ja merkityksellistä sisimmästämme.

Autenttinen äänemme luo siis yhteyttä itseemme. Työpaja tarjoaa lisäksi mahdollisuuden jakaa ääni-ilmaisuamme toisten kuultavaksi ja samalla harjoitella tuomitsemattoman, hyväntahtoisen kuuntelun taitoa, koskien niin omaa kuin muidenkin ääntä. Tuotamme ääntä myös yhdessä ryhmänä, tutkien miten kunkin oma ääni muodostaa osan yhteistä kudelmaa.

Kenelle työpaja soveltuu? Jokaisen ainutkertainen ääni on tervetullut mukaan. Ei siis ole väliä minkälaiseksi koet oman äänesi, eikä varsinkaan laulutaitoa tarvita! Luomme työpajaan turvallisen tilan, jossa jokainen saa myös päättää itse, millä tavalla ja missä määrin osallistuu harjoituksiin.

Tervetuloa mukaan ihmisäänen mysteerien pariin!

Ilmoittautumiset sähköpostilla: kristo@elonkeho.fi. Ehdit ilmoittautua vielä työpajapäivänäkin!

Elonkehon tiistaipajoista yleisesti:

Huhti-toukokuussa tapahtuu neljän kehollisen työpajan sarja tiistaisin klo 18.15-20:00. Työpajat pohjaavat tanssi-liiketerapiaan ja somaattisiin menetelmiin ja niissä tutkitaan ihmisyyden eri aspekteja kehollisen läsnäolon ja tanssin/liikkeen kautta.

Osallistuaksesi et tarvitse tanssitaitoa tai erityisiä liikkeellisiä valmiuksia – kukin liikkuu omalla ainutlaatuisella tavallaan.

Yksittäisen työpajan hinta 25/20€ (alennettu hinta niille, joille täyden hinnan maksu haastavaa). Koko neljän kerran sarja 80/75€.

Kullakin työpajalla on oma teemansa:

19.4. Oma ääneni, yhteinen äänemme
26.4. Kohtaamisia ja kosketuksia
3.5. Teema ilmoitetaan pian!
17.5. Teema ilmoitetaan pian!

Tiistaipajat ohjaa Kristo Siniluoto, tanssi-liiketerapeutti, kehotietoisuusohjaaja ja luontoyhteysopas. Voit lukea lisää Kristosta hänen kotisivuiltaan: https://www.elonkeho.fi.

Päivämäärä

19 huhti 2022
EX!

Aika

18:15 - 20:00

Paikka

Taideterapiatalo ARTis
Pyynikintori 8 C 44 (sisäpiha), 33240 Tampere