Elonkehon tiistaipaja 2: Kohtaamisia ja kosketuksia

Työpajassa saavumme yhteiseen turvalliseen tilaan ja omiin kehoihimme. Pitäen huolta omista rajoistamme voimme antautua yhteyden ja ykseyden tutkimiseen liikkeen ja kosketuksen kautta. Tulemme kokemuksellisen kehollisuuden kautta tietoisiksi kosketukseen liittyvistä tarpeista, esteistä ja haasteista. Ohjattujen harjoitusten kautta tutustumme erilaisiin kosketuksen laatuihin ja haemme kussakin hetkessä oikeaa tapaa kohdata toinen.

Ilmoittautumiset sähköpostilla: kristo@elonkeho.fi. Ehdit ilmoittautua vielä työpajapäivänäkin!

Elonkehon tiistaipajoista yleisesti:

Huhti-toukokuussa tapahtuu neljän kehollisen työpajan sarja tiistaisin klo 18.15-20:00. Työpajat pohjaavat tanssi-liiketerapiaan ja somaattisiin menetelmiin ja niissä tutkitaan ihmisyyden eri aspekteja kehollisen läsnäolon ja tanssin/liikkeen kautta.

Osallistuaksesi et tarvitse tanssitaitoa tai erityisiä liikkeellisiä valmiuksia – kukin liikkuu omalla ainutlaatuisella tavallaan.

Yksittäisen työpajan hinta 25/20€ (alennettu hinta niille, joille täyden hinnan maksu haastavaa). Koko neljän kerran sarja 80/75€.

Kullakin työpajalla on oma teemansa:

19.4. Oma ääneni, yhteinen äänemme
26.4. Kohtaamisia ja kosketuksia
3.5. Teema ilmoitetaan pian!
17.5. Teema ilmoitetaan pian!

Tiistaipajat ohjaa Kristo Siniluoto, tanssi-liiketerapeutti, kehotietoisuusohjaaja ja luontoyhteysopas. Voit lukea lisää Kristosta hänen kotisivuiltaan: https://www.elonkeho.fi.

 

Päivämäärä

26 huhti 2022
EX!

Aika

18:15 - 20:00

Paikka

Taideterapiatalo ARTis
Pyynikintori 8 C 44 (sisäpiha), 33240 Tampere