Elonkehon tiistaipaja 3: Irtipäästäminen & kohti uutta

Elonkehon kolmas tiistaipaja tarjoaa mahdollisuuden tutkia vanhasta ja tarpeettomasta irtipäästämistä sekä kohti uutta suuntautumista. Annamme huomiota sille, minkä on aika jäädä taakse ja sille mitä kohti haluamme kulkumme suunnata. Kevät on uusien versojen ja alkujen aikaa – se on siis hyvä ajankohta pohtia, mitkä taimet kaipaavat huolenpitoa ja ravintoa ja mitkä pois kitkemistä. Tässä pajassa luomme tilan näiden asioiden käsittelyyn niin kehon kuin mielenkin tasoilla.

Tottumuksella ja rutiineilla on tarkoituksensa ja paikkansa, mutta ne voivat myös pitää meitä kiinni asioissa, jotka eivät enää palvele hyvinvointiamme. Liikuttamalla kehoamme saamme mielemmekin liikkeelle ja avautumalla kehostamme ”kuin itsestään” nousevalle liikkeelliselle luovuudelle voimme löytää uusia ja yllättäviäkin suuntia ja ratkaisuja. Tutkimme myös kehollisesti millaista eteenpäin vievä liike voi olla: suoraviivaisesti puskevaa vai metsäpuron lailla soljuvaa.

Ilmoittautumiset sähköpostilla: kristo@elonkeho.fi. Ehdit ilmoittautua vielä työpajapäivänäkin!

~~~

Elonkehon tiistaipajoista yleisesti:

Huhti-toukokuussa tapahtuu neljän kehollisen työpajan sarja tiistaisin klo 18.15-20:00. Työpajat pohjaavat tanssi-liiketerapiaan ja somaattisiin menetelmiin ja niissä tutkitaan ihmisyyden eri aspekteja kehollisen läsnäolon ja tanssin/liikkeen kautta.

Osallistuaksesi et tarvitse tanssitaitoa tai erityisiä liikkeellisiä valmiuksia – kukin liikkuu omalla ainutlaatuisella tavallaan. Jokainen saa myös päättää itse, millä tavalla ja missä määrin osallistuu harjoituksiin.

Yksittäisen työpajan hinta 25/20€ (alennettu hinta niille, joille täyden hinnan maksu haastavaa). Koko neljän kerran sarja 80/75€. Pajat tapahtuvat taideterapiatalo ARTiksen kauniissa salissa Pyynikintorilla.

Kullakin työpajalla on oma teemansa:

19.4. Oma ääneni, yhteinen äänemme
26.4. Kohtaamisia ja kosketuksia
17.5. Irtipäästäminen & kohti uutta

Tiistaipajat ohjaa Kristo Siniluoto, tanssi-liiketerapeutti, kehotietoisuusohjaaja ja luontoyhteysopas. Voit lukea lisää Kristosta hänen kotisivuiltaan: https://www.elonkeho.fi.

Päivämäärä

17 touko 2022
EX!

Aika

18:15 - 20:00

Paikka

Taideterapiatalo ARTis
Pyynikintori 8 C 44 (sisäpiha), 33240 Tampere