Elpymisen iltapäivä

Kaipaatko rentoutumista ja hetkeen laskeutumista? Tule kokemaan iltapäivän mittainen elvyttävä keidas arjen velvoitteiden keskellä! Matkaamme kohti kehollista läsnäoloa ja mielihyvää sekä suorittamisesta irtipäästämistä lempeiden kehotietoisuus- ja liikeharjoitusten avulla. Laskeutuminen syvempään lepotilaan tapahtuu ohjattujen makuumeditaatioiden kautta.

Elpymisen iltapäivässä pääset keskittymään ensisijaisesti oman elpymisen kokemukseesi, ilman vaatimusta avautua enemmälti vuorovaikutukseen muiden kanssa. Silti ryhmän jaettu läsnäolo ja yhteinen suuntaus kohti irtipäästämistä tukee ja syventää lepoon laskeutumista.

Elpymisen iltapäivä soveltuu aikuisille ikään ja sukupuoleen katsomatta. Olet tervetullut sellaisena kuin olet, myös väsyneenä, uupuneena tai huonotuulisena. Voit aina itse päättää, millä tavalla ja kuinka paljon osallistut harjoituksiin. Voit aina valita myös lepäämisen tekemisen sijaan.

Ajankohta: la 18.11.2023 klo 12-15, paikkana Tampereen seudun työväenopisto (Sammonkatu 2).

Ilmoittautuminen työväenopiston kautta: https://uusi.opistopalvelut.fi/tampere/fi/course/36420

Ota mukaan rennot, lämpimät vaatteet. Makuumeditaatiota varten tilassa on alustoja ja huopia, mutta voit halutessasi ottaa mukaan oman alustan lisäpehmikkeeksi (esim. retki/jumppamatto) ja vaikkapa oman tyynyn.

Hinta: 20€.

Ohjaajana työpajassa toimii Kristo Siniluoto, tanssi-liiketerapeutti, kehollisen luontoyhteyden opas ja Aguahara-vesihoitaja. Häntä inspiroivat kehollisuus, liike ja ääni väylinä kohti eheyttävää itsetuntemusta ja -ilmaisua – ja myös kohti ravitsevaa yhteyttä kanssaeläjien ja maailman kanssa.

Kriston kotisivut: https://www.elonkeho.fi.

 

Päivämäärä

18 marras 2023
EX!

Aika

12:00 - 15:00

Paikka

Sampola
Sammonkatu 2