Kehoon kotiutuen – tutustu tietoiseen keho- ja liiketyöskentelyyn

Millainen on yhteys kehoosi? Mitä se kertoo, kun pysähdyt myötätuntoisesti kuuntelemaan? Entä jos liikahdat – millainen on sinun oma tanssisi?

Tämä työpaja on tanssi-liiketerapiaan perustuva matka itsesi ja kehosi äärelle. Lähestymme kehojamme lempeästi herätellen ja tarpeitamme kuunnellen. Työpaja antaa tilaa ja aikaa kehokokemusten esille keriytymiseen, omassa tahdissa ja kunkin rajoja kunnioittaen. Teemme erilaisia tietoisuus- ja liikeharjoituksia, joiden kannattelemana tutustumme sisältämme kumpuavaan liikkeeseen.

Työpaja soveltuu sinulle, joka haluat tutustua itseesi kokemuksellisen kehollisuuden ja liikkeen kautta. Olet tervetullut omana itsenäsi, myös epävarmuuksiesi kanssa. Osallistuaksesi et tarvitse tanssitaitoja tai -kokemusta. Keskeistä on oman ja muiden kehollisen ja liikkeellisen kokemuksen kunnioitus – kullakin on vapaus liikkua omalla ainutlaatuisella tavallaan.

Työpaja toimii myös johdatuksena huhti-toukokuussa järjestettävään viikottaiseen tanssi-liiketerapeuttiseen voimavararyhmään. Työpajan jälkeen on mahdollista jäädä hetkeksi keskustelemaan tanssi-liiketerapiasta ja saada tietoa myös yksilömuotoisesta terapiasta.

Työpajan ohjaa Kristo Siniluoto, tanssi-liiketerapeutti ja kehotietoisuusohjaaja. Lisää tietoa hänestä löydät osoitteesta https://www.elonkeho.fi.

Aika ja paikka: La 5.3. klo 11:30-14. Taideterapiatalo ARTis, Pyynikintori, Tampere

Hinta 25€.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset sähköpostilla: kristo@elonkeho.fi.

Päivämäärä

05 maalis 2022
EX!

Aika

11:30 - 14:00

Hinta

€25.00

Paikka

Taideterapiatalo ARTis
Pyynikintori 8 C 44 (sisäpiha), 33240 Tampere