Liikahduksia – tanssi-liiketerapeuttinen voimavararyhmä

Lähde mukaan keholliselle tutkimusmatkalle!

Ryhmässä syvennämme suhdetta itseemme, muihin ja ympäristöön kehollisuuden, liikkeen ja tanssin avulla. Etsimme liikkeen iloa ja lempeää, kehoa kunnioittavaa tapaa olla olemassa. Tutkimme myös vuorovaikutusta sekä nähdyksi ja kohdatuksi tulemista. Toiminta perustuu tanssi-liiketerapeuttisiin menetelmiin, kuten kehotietoisuus- ja mindfulness-harjoitukset, ohjattu liike- ja tanssityöskentely sekä hengitys- ja rentoutusharjoitteet. Harjoituksissa koettua jaetaan myös sanallisesti.

Ryhmä soveltuu aikuisille sukupuoleen katsomatta. Et tarvitse tanssitaitoja tai kokemusta tanssista – kullakin on vapaus liikkua omalla ainutlaatuisella tavallaan. Tärkeintä on inspiraatio keholähtöiseen työskentelyyn.

Voimavararyhmä on kestoltaan lyhyt, hyvinvoinnin lisäämiseen tähtäävä ryhmä. Se ei siis tarjoa varsinaista terapiatukea, eikä tarkoituksena ole käsitellä esimerkiksi osallistujien traumahistoriaa.

Kokoonnumme keskiviikkoisin klo 18-19.30, 6 kertaa välillä 10.3. – 14.4. Paikkana on taideterapiatalo ARTiksen kaunis ja tilava sali Pyynikintorilla.

Voimavararyhmän ohjaa Kristo Siniluoto, tanssi-liiketerapeutti ja kehotietoisuusohjaaja. https://www.elonkeho.fi.

Hinta 140€/120€. Maksu voidaan suorittaa 1-3 erässä.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset sähköpostilla: kristo@elonkeho.fi. Osallistujien kanssa käydään lyhyt etukäteiskeskustelu puhelimitse tai netin välityksellä.

Ryhmän toteutuksessa seurataan voimassa olevia koronasuosituksia, ja siihen otetaan korkeintaan 6-8 henkeä.

Päivämäärä

10 maalis 2021 - 14 huhti 2021
EX!

Aika

18:00 - 19:30