Ovi sisällesi 1: Liike & tanssi

Tarjoan joulukuussa kaksi työpajaa, jotka tarjoavat reittejä kehosi ja kehollisen luovuutesi äärelle. Nämä työpajat ovat ryhmätoimintaa, mutta ne keskittyvät henkilökohtaiseen työskentelyyn: siihen miten voit turvallisessa ympäristössä hakea yhteyttä itseesi eläväisena, luovana ja kehollisena olentona. Tavoitteena on luoda ja syventää lempeää suhdetta omaan kehoosi ja tätä kautta itseesi kokonaisvaltaisesti. Avaamme myös väylää turhista esteistä ja estoista vapaalle, hyvää oloa tuottavalle itseilmaisulle. Suuntaamme siis kehollisesti kohti sitä, mikä tuntuu hyvältä ja on miellyttävää, nautinnollistakin!

Ensimmäisessä työpajassa teemana on liike & tanssi. Luomme illan ajaksi turvallisen yhteisen tilan, jossa annamme tilaa kullekin tutkia sisäsyntyistä liikettä oman luovuuden lähteenä. Kehotietoisuus- ja strukturoidut liikeharjoitukset vievät meidät kohti vapaata luovan liikkeen tilaa – juuri sinun tapaasi olla, liikkua ja tanssia elämän virrassa.

Tähän työpajaan ovat kaikki aihepiiristä kiinnostuneet tervetulleita, olit sitten epävarma oman liikkeellisen luovuutesi kanssa tai jo pitempään luovan liikkeen ja tanssin virrasta nautiskellut. Tanssitaitoja et tarvitse, jokainen liikkuu omalla ainutlaatuisella tavallaan.

Jokaisella on myös lupa osallistua toimintaan siinä määrin ja sillä tavalla kuin tuntuu hyvältä.

Työpaja tapahtuu to 1.12. klo 18:15-20:30. Paikkana on Taideterapiatalo ARTiksen kaunis ja tilava sali Pyynikintorilla.

Hinta: 30/25€. (Molemmat kaksi työpajaa yhteishintaan 50/45€.)

Ilmoittautumiset: kristo@elonkeho.fi.

Ohjaajana työpajassa toimii Kristo Siniluoto, tanssi-liiketerapeutti, kehollisen luontoyhteyden opas ja Aguahara-vesihoitaja. Häntä inspiroivat kehollisuus, liike ja ääni väylinä kohti eheyttävää itsetuntemusta ja -ilmaisua – ja myös kohti ravitsevaa yhteyttä kanssaeläjien ja maailman kanssa.

Toisen Ovi sisällesi -työpajan aiheena on äänenkäyttö ja se järjestetään to 15.12. klo 18:15–20:30.

Päivämäärä

01 joulu 2022
EX!

Aika

18:15 - 20:30

Paikka

Taideterapiatalo ARTis
Pyynikintori 8 C 44 (sisäpiha), 33240 Tampere