Ovi sisällesi 2: Äänenkäyttö

Tarjoan joulukuussa kaksi työpajaa, jotka tarjoavat reittejä kehosi ja kehollisen luovuutesi äärelle. Nämä työpajat ovat ryhmätoimintaa, mutta ne keskittyvät henkilökohtaiseen työskentelyyn: siihen miten voit turvallisessa ympäristössä hakea yhteyttä itseesi eläväisena, luovana ja kehollisena olentona. Tavoitteena on luoda ja syventää lempeää suhdetta omaan kehoosi ja tätä kautta itseesi kokonaisvaltaisesti. Avaamme myös väylää turhista esteistä ja estoista vapaalle, hyvää oloa tuottavalle itseilmaisulle. Suuntaamme siis kehollisesti kohti sitä, mikä tuntuu hyvältä ja on miellyttävää, nautinnollistakin!

Tässä toisessa työpajassa paneudumme äänenkäyttöön. Useimmiten käytämme ääntämme puhumiseen, joskus ehkä laulamme. Nyt menemme näiden käyttötarkoitusten väliin – tai tuolle puolen – ja tutkimme, mitä luova, kehosta nouseva äänemme voi kokemuksellisesti olla. Autenttinen, vapaasti ilmaiseva äänemme värähtelee lisää tietoisuutta kehoomme, hoitaa ja eheyttää sekä tuottaa iloa ja hyvinvointia. Se myös tuo viestejä sisimmästämme, kertoo tunteistamme ja tarpeistamme.

Tässä työpajassa et tarvitse mitään erityisiä äänenkäyttö- tai laulutaitoja. Lämmittelemme kehojamme jä ääniämme ohjatusti ja etenemme kohti kunkin ainutlaatuista ääni-ilmaisua. Olet tervetullut myös äänesi mahdollisesti liittyvien epävarmuuksien, pelkojen tai sisäisten lukkojen kanssa. Jokaisella on myös lupa osallistua toimintaan siinä määrin ja sillä tavalla kuin tuntuu hyvältä!

Työpaja tapahtuu to 15.12. klo 18:15-20:30. Paikkana on Taideterapiatalo ARTiksen kaunis ja tilava sali Pyynikintorilla.

Hinta: 30/25€. (Molemmat kaksi työpajaa yhteishintaan 50/45€.)

Ilmoittautumiset: kristo@elonkeho.fi.

Ohjaajana työpajassa toimii Kristo Siniluoto, tanssi-liiketerapeutti, kehollisen luontoyhteyden opas ja Aguahara-vesihoitaja. Häntä inspiroivat kehollisuus, liike ja ääni väylinä kohti eheyttävää itsetuntemusta ja -ilmaisua – ja myös kohti ravitsevaa yhteyttä kanssaeläjien ja maailman kanssa.

Kriston kotisivut: https://www.elonkeho.fi.

PS. Joulukuun toisen Ovi sisällesi -työpajan aiheena on liike & tanssi ja se järjestetään to 1.12. klo 18:15–20:30.

Päivämäärä

15 joulu 2022
EX!

Aika

18:15 - 20:30

Paikka

Taideterapiatalo ARTis
Pyynikintori 8 C 44 (sisäpiha), 33240 Tampere