Valontuojat – matka sisimpääsi läsnäolon, liikkeen ja äänen avulla

✨ Lähestymme vuodenkierron pimeintä aikaa. Nyt on otollinen hetki kääntyä sisäänpäin tutkimaan syntyjä syviä! Tämä on kutsu itsetutkimukselliselle, luovalle ja keholliselle matkalle sisimpääsi, tuomaan valoa sinne, mihin emme arkielämässämme malta, osaa tai uskalla katsoa.

Tämä matkalla luomme erityisen, seremoniallisen tilan, joka mahdollistaa jonkin elämässäsi aktiivisen tai tärkeän teeman kanssa työskentelyn turvallisten rakenteiden tukemana. Toisaalta voit osallistua ilman etukäteen valittua teemaa ja luottaa siihen, että itsellesi tärkeät aihepiirit nousevat prosessissa orgaanisesti esiin.

🔥 Mitä sisältäsi pimeästä haluaa tulla myötätunnon valoon, kun annat sille tilaisuuden?
🔥 Mitä kertoo sielusi sanaton tanssi ja laulu? Millaisia sanoja, kuvia ja oivalluksia nousee esiin?
🔥 Mitä tästä henkilökohtaisesta prosessista haluat tuoda yhteiseen piiriin?

Matka on jokaiselle oma, mutta teemme silti sitä yhdessä, toisiamme tukien. Yhteisessä valontuojien piirissä on voimaa ja turvaa, ja kun tuomme jotain itsestämme ja matkamme hedelmistä muiden nähtäväksi ja kuultavaksi, valo sisällämme vahvistuu ja se mikä on tärkeää ja arvokasta kirkastuu ja eheytyy entisestään.

Tällä matkalla elävä keho toimii porttina sisällesi. Ja autenttisesti meistä nouseva liike ja kehoistamme kumpuava ääni johdattavat meitä kohti ydintämme – ja myös tuovat valoon oivallukset ja sisäiset aarteemme.

Valontuojien matkalla sovellamme tanssi-liiketerapeuttisia menetelmiä, piirityöskentelyä, tietoisuustaitoja, somaattista kehotutkiskelua ja autenttista äänenkäyttöä. Tukena ovat myös kirjoittaminen ja piirtäminen sekä inquiry-tyyppinen kohtaaminen pareittain. Osallistuaksesi et tarvitse mitään erityisiä valmiuksia, vaan halu työskennellä keholähtöisesti riittää. On siis täysin ok, vaikket kokisi osaavasi tanssia tai laulaa – tällä matkalla ei ole väärää tapaa liikkua tai tuottaa ääntä! Tärkeää kuitenkin on, että omaat riittävästi voimavaroja itsesi kannatteluun työskentelyn aikana ja sen jälkeen (kyseessä ei ole terapia tai kriisiapu, vaan yksittäinen itsetutkimuksellinen prosessi).

Tapahtuman ajankohta on su 11.12. klo 12-17 ja paikkana Taideterapiatalo ARTiksen kaunis ja tilava sali Pyynikintorilla. Päivään sisältyy n. 45 minuutin ruokatauko.

Hinta 60€ / 45€.

Ilmoittautumiset sähköpostitse: kristo@elonkeho.fi.

Oppaana ja ohjaajana matkalla toimii Kristo Siniluoto, tanssi-liiketerapeutti, kehollisen luontoyhteyden opas ja Aguahara-vesihoitaja. Häntä inspiroivat kehollisuus, liike ja ääni väylinä kohti eheyttävää itsetuntemusta ja -ilmaisua – ja myös kohti ravitsevaa yhteyttä kanssaeläjien ja maailman kanssa.

Päivämäärä

11 joulu 2022
EX!

Aika

12:00 - 17:00

Paikka

Taideterapiatalo ARTis
Pyynikintori 8 C 44 (sisäpiha), 33240 Tampere