Vapaa keho, elävä ääni – keholähtöisen äänen ja liikkeen työpaja

Tässä työpajassa sukellamme kehollisen kokemisen, luovan liikkeen/tanssin ja äänenkäytön maailmaan. Teemme kehoon ja nyt-hetkeen juurruttavia harjoituksia ja avaamme ääntämme lempeästi. Väliin meditatiiviset, väliin leikkisät ja villit harjoitukset johdattelevat meidät kehotietoisuuden äärelle, tutkimaan kunkin omaa ainutlaatuista liikettä ja ääntä. Äänen värähtelyt koskettavat ja hoitavat kehoa, ja tietoinen liike kehossamme puolestaan vapauttaa ääntä. Teemme harjoituksia sekä yksin että pareittain ja ryhmässä – toisistamme inspiroituen sekä tullen nähdyiksi ja kuulluiksi turvallisessa ilmapiirissä.

Tule siis mukaan kokemaan syvenevää yhteyttä kehoosi ja ääneesi, matkalle kohti luovuuden ja hyvinvoinnin lähdettä sisälläsi. Ja vaikka varsinkin oman äänen kanssa työskentely voi olla intiimiä ja herkkää, pääsemme myös irrottelemaan ja pitämään hauskaa!

Et tarvitse kokemusta tanssista tai luovasta liiikkeesta, samoin jokaisen ainutkertainen ääni on tervetullut mukaan. Ei siis ole väliä minkälaiseksi koet oman äänesi, eikä varsinkaan laulutaitoa tarvita! Jokainen saa myös päättää itse, millä tavalla ja missä määrin osallistuu harjoituksiin.

Työpaja tapahtuu sunnuntaina 27.3. klo 11–14.30. Pidämme työpajan keskivaiheilla noin puolen tunnin tauon. Tarjolla on teetä, ota halutessasi itsellesi mukaan jotain purtavaa. Paikkana on taideterapiatalo ARTiksen kaunis ja tilava sali Pyynikintorilla.

Hinta 35/30€ (alennettu hinta niille, joille täyden hinnan maksu haastavaa henk. koht. taloustilanteen takia).

Ilmoittaudu sähköpostitse: kristo@elonkeho.fi

Työpajan ohjaa Kristo Siniluoto, tanssi-liiketerapeutti, kehotietoisuusohjaaja ja oman äänensä intohimoinen ihmettelijä. Voit lukea lisää Kristosta hänen kotisivuiltaan: https://www.elonkeho.fi

Päivämäärä

27 maalis 2022
EX!

Aika

11:00 - 14:30

Paikka

Taideterapiatalo ARTis
Pyynikintori 8 C 44 (sisäpiha), 33240 Tampere